GoodWe omvormerconfiguratie met Trydan

Om Trydan met de GoodWe omvormer te configureren, moet u eerst controleren of de omvormer een van de modellen is die een directe, draadloze verbinding met de e-Charger tot stand brengen.

Op dit moment zijn omvormers met ES/EM/BP-aansluitingen en omvormers die het ET/EH/BT/BH-protocol gebruiken compatibel, hoewel de laatste zich nog in de experimentele fase bevinden.

Het is essentieel dat zowel de e-Charger als de omvormer verbonden zijn met hetzelfde WiFi-netwerk.
Identificeer vervolgens het IP-adres van de omvormer waarmee de verbinding gemaakt moet worden. Er zijn drie manieren om dit te doen: vanaf de router, met behulp van de IP-finder of door het lokale WiFi-netwerk van de omvormer in te schakelen. Hiervoor moet de omvormer geconfigureerd worden door de onderstaande instructies te volgen:

Te volgen stappen om de GoodWe-omvormer te configureren

De omvormer kan automatisch een lokaal WiFi-netwerk genereren, ongeacht of de knop ‘WiFi Reload’ beschikbaar is en ingedrukt wordt. Of u nu wel of niet op de knop drukt, het apparaat is ontworpen om automatisch een WiFi-netwerk te genereren, vergelijkbaar met: ‘Solar-WiFi[…]’

Maak verbinding met het WiFi-netwerk van je omvormer door het wachtwoord in te voeren: 12345678

Open vanuit uw browser het IP-adres: 10.10.100.253

Om in te loggen voert u admin in zowel de velden ‘gebruikersnaam’ als ‘wachtwoord’ in.

In het tabblad ‘advanced’ van het menu aan de linkerkant, vind je het IP-adres in het gedeelte ‘IP Address’. Zorg ervoor dat je het noteert zodat je het kunt invoeren wanneer je dynamische vermogensregeling configureert.

Het is erg belangrijk dat u niet de optie DHCP selecteert in het gedeelte ‘IPDHCP Mode’.

De GoodWe-omvormer in de V2C Cloud configureren

Om de dynamische vermogensregeling in V2C Cloud correct te configureren, gaat u naar de configuratiesectie van uw e-Charger en selecteert u ‘dynamische vermogensregeling’.

Kies ‘inverter’ als apparaattype en selecteer GoodWe in de sectie ‘inverter type’. Je moet ook de IP van je apparaat en de serie waartoe het behoort toevoegen.

Kies tot slot de juiste installatie voor elke situatie. Vergeet niet de wijzigingen op te slaan zodat de wijzigingen worden geregistreerd en de dynamische vermogensregeling correct werkt.

Heb je technische ondersteuning nodig?

Dien een verzoek in bij het centrum voor technische ondersteuning en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je de beste oplossing te bieden.