Trydan verbinding met Victron

Door uw Trydan oplaadpunt aan te sluiten op de Victron omvormer kunt u uw oplaadpunt direct aansluiten om de slimme dynamische regelfuncties te gebruiken.

De aansluiting op de apparatuur is heel eenvoudig. Voor de werking moet je de Victron Cerbo GX frequentieregelaar geïnstalleerd hebben. In de Cerbo GX-configuratie moet u de RS Modbus 485 TCP activeren. Dit kan vanaf het display of vanaf het IP via een Cerbo GX-computer. De IP van de Victron kan vanaf verschillende plaatsen worden gelokaliseerd (het display zelf, de bluetooth-toepassing…).

Selecteer het configuratiegedeelte en laat RS485 Modbus op Enabled staan.

Snelle video https://youtube.com/shorts/UY4wZ1ynKHo

Volg in de toepassing de handleiding om Dynamic Power Control te activeren en selecteer Victron in de meter.

conexion-victron