Steg för att radera ditt V2C-konto




Den här åtgärden kommer att ta bort följande typer av användardata:
- Dina personuppgifter, ditt användarnamn (e-postadress) och användarens UID kommer att tas bort från Firebase-databasen.
- Plats, alla platser som lagras på de e-Chargers som är kopplade till användarens konto eller på användaren för att BLE-funktionerna ska kunna användas korrekt, kommer att tas bort från vår databas.