Steg för att radera ditt V2C-konto

På huvudskärmen i V2C-appen går du till användarkonfigurationen genom att klicka på knappen med en användarikonen längst upp till vänster.

V2C app main screen

Klicka sedan på ”Användaruppgifter”.

Klicka på ’Radera konto’.

Slutligen, för att bekräfta att du vill radera ditt V2C-konto permanent och alla e-Chargers som är kopplade till kontot, klickar du på ”JA, JAG VILL RADERA DET”.

Den här åtgärden kommer att ta bort följande typer av användardata:

  • Dina personuppgifter, ditt användarnamn (e-postadress) och användarens UID kommer att tas bort från Firebase-databasen.
  • Plats, alla platser som lagras på de e-Chargers som är kopplade till användarens konto eller på användaren för att BLE-funktionerna ska kunna användas korrekt, kommer att tas bort från vår databas.