Hur delar man en laddare från V2C Cloud-appen?

För att dela en laddare med en tredje part måste du göra det via appen. På V2C Cloud-plattformen kan du redigera rollen och ta bort en profil, men inte lägga till en ny.

När du delar e-Charger måste du välja mellan visningsbehörighet eller redigeringsbehörighet.

VISNINGSBEHÖRIGHET: användaren kan se alla data och all statistik utan att göra ändringar.
REDIGERINGSBEHÖRIGHET: användaren kan ändra e-Chargers inställningar, se statistiken och konfigurera RFID-korten. Användaren kan ändra energitariffen, men kan inte dela e-Charger med andra användare.

* Om en laddare delas med en annan e-postadress än vanligt kan det hända att e-Charger inte visas när sidan uppdateras. Radera cookies från enheten så att den uppdateras korrekt.

Se den kompletta guiden till V2C Cloud-appen