V2C » Support Area » Trydan Support » Aansluiten van de afstandsbediening

Handleiding voor het aansluiten van de afstandsbediening

Een manier om de e-Charger te vergrendelen en ontgrendelen is via een afstandsbediening. Hieronder tonen we je de stappen om de afstandsbediening in te schakelen, zodat je de lader gemakkelijk kunt bedienen en het opladen op afstand kunt beheren.

Stappen voor het aansluiten en installeren van de afstandsbediening

1. Toegang krijgen tot de voedingsplaat

Open de lader en zoek de P3- en P4-poorten op de voedingsplaat. Als een van deze een jumper heeft, moet je deze verwijderen om de kabels aan te sluiten.

Plaat A

Plaat B

Voedingsplaat

P3- en P4-poorten. Elke poort heeft twee pinnen.

2. De bedieningsplaat aansluiten

Vervolgens moet je de bedieningsplaat aansluiten op de voedingsplaat van Trydan. De bedieningsplaat bestaat uit vijf poorten: NC, COM, NO, +VCC, -GND. Maak de verbinding volgens het volgende schema:

Plaat A

Plaat B

Achteraanzicht van de bedieningsplaat

De kleur van de kabels kan variëren

3. De afstandsbediening configureren

Om een afstandsbediening te koppelen, moet je 3 keer op de witte knop drukken die zich in de onderste hoek van het ontvangstmodule (binnen de beschermende doos) bevindt. Er zal een rood licht gaan branden dat “koppelmodus” aangeeft. Druk daarna op de afstandsbediening op de volgende volgorde: GESLOTEN – OPEN.

Om alle afstandsbedieningen te verwijderen of het module te resetten, druk je 8 keer op de witte knop in de onderste hoek van het ontvangstmodule. Een rood licht zal knipperen en je moet wachten tot het uitgaat.

Vooraanzicht van de bedieningsplaat

Programmeerknop

Programmeer-LED

Aansluiting afstandsbediening

OPMERKING: Als je problemen ondervindt bij het koppelen, controleer dan de verbinding en reset het module.

Heb je technische ondersteuning nodig?

Dien een verzoek in bij het Technical Support Center en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de beste oplossing te bieden.