V2C » Support Area » Trydan Support

Trydan Support

Más resultados

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page

Zullen we je helpen met de vracht?

Upgrade naar de nieuwste versie

We werken voortdurend aan het verbeteren van de functionaliteit van onze producten. De nieuwste firmwareversie bevat verbeteringen en nieuwe functies.

Controleert de configuratie van de dynamische vermogensregeling

Het is essentieel om de parameters van deze sectie nauwkeurig te definiëren om voor een optimale werking.

De lader kalibreren

Soms is het nodig om de stuurautomaatbediening opnieuw af te stellen, de kabel die de e-Charger met het voertuig verbindt en die aangeeft dat de twee verbonden zijn.

Ontdek meer inhoud voor professionals

Installatiehandleiding

De installatiehandleiding bevat gedetailleerde instructies voor een veilige en efficiënte installatie van Trydan.

Installatieschema’s

Geeft aan wat de juiste manier is om dynamische vermogensregeling te installeren in een PV-systeem, afhankelijk van het meetapparaat en het type installatie.

Afstandsbediening

Maakt afstandsbediening mogelijk om het oplaadpunt voor elektrische voertuigen met één klik in en uit te schakelen.

Exploded view en eenlijnig schema

Toont de vereenvoudigde elektrische aansluiting, die de installatie en het onderhoud van de e-Charger.

Lekdetector

Raadpleeg de instructies als u dit apparaat gaat installeren dat in staat is om de mogelijke gelijkstroomlekken kan detecteren.

Technische gegevens van elektrische beveiligingen

Trydan biedt de optie om elektrische beveiligingen in de lader toe te voegen. lader.

Oneindige impedantie

Deze functie maakt het mogelijk om de hele installatie te resetten vanaf het hoofdschakelbord van de thuis installatie zonder dat dit nodig is ook bij de e-Charger.

Installatiesjabloon

Vereenvoudig de installatie door een sjabloon te gebruiken om de punten te markeren waar de lader moet worden vastgeschroefd.

FAQs

PROFESSIONALS

Met welke omvormers is Trydan compatibel?

Trydan is compatibel met alle zonne-omvormers op de markt en kan draadloos verbinding maken met veel van de populairste omvormers. Bovendien kan op elk moment worden gecontroleerd welke omvormers beschikbaar zijn voor draadloze integratie. Als de omvormer waarmee de installatie moet worden uitgevoerd niet op de lijst staat, moet de verbinding worden gemaakt door middel van stroomklemmen in het hoofdschakelbord van het huis of met een slimme meter die geschikt is voor het type installatie.

Wat te doen bij een “communicatiefout”?

Communicatiefouten in het apparaat kunnen op het display worden aangegeven als: “Communicatiefout”, “T=Fout 2” of “T=Berichtsfout”. In deze gevallen:
1– Controleer of de versie van Trydan hoger is dan 1.4.4 en de versie van de V2C Cloud app hoger is dan 2.0. Als dit niet het geval is, moeten beide systemen worden bijgewerkt.
2– Als de fout zich blijft voordoen, is het raadzaam om de klemmen te controleren en na te gaan of de UTP-kabel correct op de RJ45-connector is gekrompen.
3– Als het probleem na het uitvoeren van bovenstaande procedures aanhoudt, moet de V2C ControlBox worden vervangen.
4– Controleer of de stroomtang en het installatieschema correct zijn geselecteerd.

Hoe koppel ik de e-Charger aan de V2C Cloud app?

1– Download de app en registreer je op het platform. Vergeet niet de registratie te verifiëren aan de hand van de bevestigingsmail.
2– Selecteer het “+”-pictogram rechtsboven in het hoofdscherm.
3– Voer de ID van de apparatuur in die wordt weergegeven op de sticker aan de zijkant en de naam die je eraan wilt toekennen. Deze stap kan ook worden uitgevoerd door de QR te scannen.
4– Om het koppelen van het apparaat te voltooien, is een internetverbinding nodig. Als dit niet het geval is vanwege de kenmerken van de locatie, moet je een gebied met dekking zoeken en het koppelproces via Bluetooth voltooien.

Waarom werkt Dynamic Power Control niet?

1– Controleer of de juiste meter is geselecteerd in de app.
2– Controleer of de energiekosten zijn ingesteld in verhouding tot het gecontracteerde vermogen.
3– Controleer of de klemmen correct zijn geplaatst. Hiervoor is het raadzaam een verbruikstest uit te voeren zonder dat de auto is aangesloten.

Waarom licht het Trydan-display niet op?

Vanwege verbindingsproblemen.
1– Controleer of de aansluiting van de P4 jumper op de voedingskaart correct is geplaatst.
2– Controleer of de IDE-kabel in optimale staat is.
3– Als laatste redmiddel moet het overspanningsapparaat worden vervangen.

Wat moet ik weten om een lading te plannen?

Al het opladen wordt gepland vanuit de V2C Cloud app. Elke keer dat een lading is gepland, zal er een aftelling verschijnen op het scherm van het apparaat die de resterende tijd toont tot de lading begint. Het is belangrijk dat dit niet wordt geïnterpreteerd als de geplande tijd. Het kan ook gebeuren dat een lading geprogrammeerd is en niet correct start. Als dit gebeurt, controleer dan of de auto geen geplande lading heeft en controleer of je de laatste app-update hebt.

INDIVIDUELEN

Wat betekenen de kleuren van de LED-verlichting in het logo?

De betekenis van de verschillende LED-verlichtingskleuren van het logo vind je hier.

Heb je technische ondersteuning nodig?

Dien een verzoek in bij het centrum voor technische ondersteuning en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je de beste oplossing te bieden.