Indicaties van de LED-kleuren van het logo

Het V2C logo op de voorkant van de e-Charger licht op afhankelijk van de laadstatus. De oplichtende kleur en de betekenis worden hieronder weergegeven:

Wit: het voertuig is niet aangesloten.

Knippert wit: de WiFi verbindings- of herverbindingsroutine is actief. Met andere woorden, de verbinding via WiFi wordt verwerkt.

Donkerblauw met flikkering: het voertuig wordt opgeladen. De snelheid van het knipperen is direct gerelateerd aan de intensiteit van het opladen.

Lichtblauw: timer geactiveerd, d.w.z. er is een geprogrammeerde belasting.

Groen: het voertuig volledig beladen is.

Groen knipperend: de lader correct is aangesloten op het WiFi-netwerk. Het knipperen duurt één seconde.

Rood: Fout.

Op het scherm verschijnt een foutcode en een korte beschrijving van de fout. De foutcode heeft de volgende structuur:

Geel: Fout besturingspilot (autocommunicatiefout).

Rosa: de e-Charger wordt bijgewerkt.